Forum Ogólnotematyczne
Chciałem sie was spytac ogolnie, czy lubicie zwierzatka i jakie macie, jezeli lubicie
Ja kocham zwierzatka.
Pierwszym moim zwierzatkiem byl gryzon, ktorego gatunek nazywa sie "Szynszyla". Jest to skrzyzowanie wiewiorki z krolikiem. Niestety zdechla w wieku 6-sciu lat ze wzgledu na remont w domu. Weterynarz powiedzial, ze nawdychala sie farby...
Rownoczesnie (3 miechy po zakupie Szynszyli) przyblakal sie do nas kotek, ktorego nazwalismy Cyryl. Byl caly czarny i w ogole byl kochany. Bardzo fajnie mruczal...Niestety zmarl na zawal w wieku 6 lat...
A teraz od 2,5 roku mam psa o rasie HOVAWART (zobaczcie se na google w grafice). Ma na imie Bruno i jest najkochanszym psem na swiecie...Niewyobrazam sobie zycia bez niego.
No to teraz wy sie wypowiadajcie
Ja mam brata takie zwierze ze ch*j A tak na serio to mam dwa psy(suki). A w przeszłości miałem: chomika, kota, ptaki różne oraz pare psów i dawno temu rybki
Ja miałem dwa Rottweilery z czego jeden zmarł mając coś ok. 1 roku, a drugi w wieku 8 lat na nosówkę (a weterynarz w moim mieścieid***a stwierdxził, że miał tyfusa !! Dopiero w klinice stwierdzili nosówkę... jak tylko się otworzyły drzwi do auta i mogli go zobaczyć ), oprócz tego miałem szczura, chomika i teraz mamy rybki i szynszyla.
Ostatnio edytowany przez MisQL (2006-07-03 19:26:36)
Member
Ja miałem dwa chomiki, niestety już ich nie mam. Pozostała mi tylko moja wierna Papuga Przy niej czuje się jak Johny Deep w piratach:)